IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

miercuri, 6 aprilie 2011

SĂ FIE DE VINĂ PRIMĂVARA?Măi drace! 
Să vezi şi să nu crezi
Conform www.realitatea.net "Amendamentul prevede introducerea unui nou alineat la articolul 4 din OUG 1/2011, potrivit căruia căruia "dacă rezultă în cuantum mai mic, pensia să rămână cea avută în plată înaintea recalculării", a declarat pentru NewsIn deputatul George Scutaru, vicepreşedinte al Comisiei de Apărare.
Potrivit acestuia, al doilea în timp ce al doilea amendament a vizat modificarea art 1 alineat 4 din OUG 1, deputaţii dorind să coreleze punctul mediu de pensie atât cu solda de grad, cât şi cu cea de funcţie.
Cele două amendamente au fost propuse de deputatul de la minorităţi Niculae Mircovici şi au fost susţinute de opoziţie, în timp ce reprezentanţii puterii s-au abţinut de la vot, mai puţin Eugen Bădălan, care a votat pentru adoptarea amendamentelor, potrivit lui Scutaru.
Tot marţi, a fost adoptat în comisia de Apărare şi un amendament la Legea 42/2004 privind participarea militarilor la misiuni în străinătate. Amendamentul vizează introducerea unui nou alineat în lege, potrivit căruia "pe perioada participării la misiuni şi operaţiuni prevăzute la articolul 2, cuantumul brut al soldei, salariului lunar, sporurilor, compensaţiilor, indemnizaţiilor şi altor drepturi băneşti acordate personalului din instituţiile de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională nu pot fi diminuate". Amendamentul a fost propus de liberarul George Scutaru."
Deci băieţii îşi pregătesc portiţa de ieşire. După ce ne-au făcut varză tocată, apoi varză murată, acum se chinuie să pună la loc ce-a mai rămas (câţi au mai rămas) din noi dar după chipul şi asemănarea lor, adică "Băieţi, vă lăsăm bănişorii în pace, aţi văzut că noi putem şi tăia, dar ne lăsaţi în pace şi voi şi vă acomodaţi cu postura de BENEFICIARI." 
OARE AŞA VA FI?

Aştept comentarii pe scmdbeius@yahoo.com  sau pe www.suciusim.info.