IN LOC DE...

“Omul trebuie să aibă şi prieteni şi duşmani. Prietenii îl învaţă ce trebuie să facă, iar duşmanii îl obligă să facă ce trebuie” Nicolae Iorga

marți, 6 iulie 2010

Urgentare infiintare filiala



Va trimitem adresa la care poate fi accesata pagina de Internet asociata site-ului nostru, dedicata in exclusivitate cadrelor militare disponibilizate, in rezerva si in retragere din localitatea/judetul dumneavoastra precum si din localitatile invecinate, inscrise in SCMD:

Am trimis cu un alt e-mail si autorizarea de a administra aceasta pagina de Internet. Astfel veti putea posta sau sterge articole, anunturi, fotografii, link-uri, etc. Daca doriti ca si alte persoane sa aiba acces si sa poata publica pe acest site, este necesar sa ne transmiteti adresele lor de e-mail (pana la 100 de persoane). Detalii tehnice puteti gasi pe Internet la:


Speram ca acest instrument oferit de noua tehnologie sa va ajute in comunicarea cu cadrele militare in rezerva si retragere, dar si cu cele active, astfel incat viitoarea filiala a SCMD din localitatea/judetul dumneavoastra sa devina o organizatie puternica si cunoscuta atat pe plan local cat si national,  si care sa contribuie substantial la indeplinirea obiectivului nostru comun:
“SCMD – cel mai puternic sindicat din Romania, incepand cu 2012”.

Demersurile si documentele care trebuiesc intocmite le puteti gasi accesand site-ul nostru la http://statutulcmd.blogspot.com

Pentru planificarea adunarii generale de constituire a filialei, va rugam respectuos sa-l contactati personal pe domnul presedinte al SCMD, Col. (r) dr. Mircea Dogaru, la unul din telefoanele: 0728118094 sau 0722131655.

Pentru orice informatie suplimentara nu ezitati in a ne contacta.

Cu deosebit respect,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu


Ai un comentariu de făcut? Be my guest! Dar mai intai prezinta-te. Ca asa e la armata. Bati la usa, intri, te prezinti si raportezi.

Si trebuie să ştii că nu voi aproba apariţia acelor comentarii pe care eu le găsesc nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar şi, desigur, a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!
Administratorul blogului își rezervă dreptul de a șterge comentariile care nu respectă regula, postând mesaje de avertizare.